Datum zadnjeg ažuriranja: 6.7.2023.

Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uvjete korištenja prije nego što pristupite ili koristite stranicu Travanjska.com. Vaše korištenje ove stranice potvrđuje da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove uvjete.

Prihvaćanje uvjeta

Korištenjem stranice Travanjska.com pristajete na ove Uvjete korištenja i obvezujete se da ćete ih poštivati. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima korištenja, nemojte pristupiti ili koristiti stranicu Travanjska.com.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj na stranici Travanjska.com, uključujući tekstove, grafike, logotipe, ikone, slike, audio i video zapise, digitalne preuzete datoteke i ostali materijal, zaštićen je autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Ne smijete reproducirati, distribuirati, prenositi, prikazivati, izvoditi ili koristiti bilo koji dio sadržaja stranice Travanjska.com bez prethodnog pisanog dopuštenja vlasnika intelektualnog vlasništva.

Registracija korisničkog računa

Od vas se može zatražiti da se registrirate i stvorite korisnički račun kako biste pristupili određenim funkcionalnostima stranice Travanjska.com. Prilikom registracije, obvezujete se pružiti točne, ažurirane i potpune informacije o sebi. Odgovorni ste za održavanje povjerljivosti svojih korisničkih podataka i odgovorni za sve aktivnosti koje se odvijaju putem vašeg korisničkog računa.

Zabrana neovlaštenog ponašanja

Korištenje stranice Travanjska.com podliježe sljedećim zabranama:

  1. Ne smijete koristiti stranicu na nezakonit, zlonamjeran ili neovlašten način.
  2. Ne smijete pristupati ili pokušavati pristupiti neovlaštenim dijelovima stranice, korisničkim računima drugih korisnika ili bilo kojim sustavima ili mrežama povezanim s Travanjska.com.
  3. Ne smijete ometati, oštetiti ili onesposobiti funkcionalnosti stranice ili uzrokovati neproporcionalno opterećenje na našoj infrastrukturi.
  4. Ne smijete objavljivati ili prenositi sadržaj koji je nezakonit,uvredljiv, prijeteći, klevetnički, vulgaran, pornografski ili na drugi način neprikladan.

Odgovornost

Korištenje stranice Travanjska.com vršite na vlastitu odgovornost. Stranica se pruža “kakva jest” i ne dajemo nikakve izjave ili jamstva u vezi s njenom točnošću, cjelovitošću, pouzdanošću ili dostupnošću.

Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu, izravnu ili neizravnu, koja proizlazi iz korištenja ili nemogućnosti korištenja stranice Travanjska.com ili povezanih usluga.

Poveznice s drugim web-stranicama

Stranica Travanjska.com može sadržavati poveznice do drugih web-stranica koje nisu pod našom kontrolom. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse tih web-stranica. Vaše interakcije s tim web-stranicama su isključivo na vašu odgovornost.

Promjene uvjeta

Zadržavamo pravo izmijeniti ove Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku. Ažurirane Uvjete korištenja objavit ćemo na stranici Travanjska.com. Nastavak korištenja stranice nakon objave promjena znači da prihvaćate i slažete se s tim promjenama.

Kontakt informacije

Ako imate bilo kakva pitanja, komentare ili prigovore u vezi s Uvjetima korištenja, možete nas kontaktirati putem kontakt podataka koje možete naći na ovoj stranici.